Hipp hipp hurra!

Tjenis bloggen!
Igår var det min lillkusin Adam som stod i centrum, den stockholmsboende delen av släkten samlades hos min mordbror för att fira hans femårsdag. Det tittades på Bilar 2, han fick bilar och bilpussel. Det var även bilar på tårtan. Ser vi ett mönster?
Idag var det min tur att bjuda på temlor!
[och mormors minisemlor är icke att förglömma; hon är nämligen glutenallergiker]

Idag har vi bara byggt, och det går verkligen framåt! Alla väggar är klara, med isolering och gipsskivor, dock inte målade. Sen ska taket upp!
Lite såhär ser det ut nu!
Pussar!

Ljus i regnet

Ännu en sjukdag, vaknade när mina kära morföräldrar klampade in med snötäckta skor. De är så snälla och hjälper oss med mitt rum!

Jag känner mig bara utvägen i rummet, så jag tog hand om köket. Tänkte bara tömma diskmaskinen, men det slutade med en storstädning som höll mig sysselsatt i nästan sex timmar! Det är så skönt att få nåt gjort. Jag tänkte fota så att ni skulle få se mitt mästerverk, men pappa hann hem och laga mat, så nu ser det inte lika roligt ut...

Igår bjöd mamma hela familjen på temlor, vilken var välkommet i mitt förkylningskoma!

Det är vår i luften

Kom precis hem, orkade inte riktigt med att gå på sista lektionen. Mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Klassen har spelat squash och badminton hela förmiddagen, det var en helt klart intressant upplevelse. Att faktiskt spela mot en vägg, och få slå hårt utan att riskera att döda någon, haha.
Det är så otroligt skönt att våren faktiskt är på gång snart, även om det fortfarande är vargavinter. Bilar sitter fast, bussar går inte. Stockholm står ganska still alltså. Jag har trotsat vintern och gått i Van's och jeansjacka de senaste dagarna, woop!
När jag åkte hem från Emma i söndags var det faktiskt helt sjukt varmt, när jag stod i Danderyd och väntade på bussen höll jag på smälta. Jag tror att snöraset höll med mig.
Just nu peppar jag till Siestafestivalen i sommar, även om det osäkert huruvida jag ska åka eller inte.
Har klippt ihop en liten spellista med de flesta artisterna som hittils är bokade, och hummar mig igenom sångerna, får nya favoriter och längtar så mycket efter sommaren!
Ha en fin torsdag!

Blue

Jisses vad länge sen det var man skrev! Har varit med Emma de senaste dagarna, och härjat hemma hos henne. Vi såg melodifestivalen igår, var det rätt låt som gick vidare? Jag själv - bryr mig inte. Mello är bara roligt beroende på sällskap och i helgen var det underbart!

Bjussar också på en mysig bild på ett vackert pendeltåg, modell äldre!

Gwernagio Ronaldo

Igår Var jag i stan och umgicks med Fanny, Linn och Teddy. Vi alla sov hos mig, och imorse åkte vi stallet. jag skulle hjälpa Fanny att rida hennes häst, då hon skadade sig ganska ordentligt på den senaste konserten. Rolle, då då, är en superponny, verkligen! Fanny har gjort ett riktigt bra jobb med honom.

Nu har Linn och jag tagit oss hem, och ska laga middag åt hushållet, kyckling och potatisgratäng!

Lua

I helgen såg jag Blessthefall, Chelsea Grin och Asking Alexandria (<3) med Fanny, Joj3o och Johanna! Det var fantastiskt och faktiskt en av de bästa konserter jag varit på! Tex så gjorde BTFs sångare en volt ner i publiken från läktaren. Helt galen spelning!

Imorgon ska jag umgås med min kära vän Linn, pussar för nu!

RSS 2.0